“Dr. No” udgives af Rosenkilde & Bahnhof

Dr. No – udgivet første gang i 1958 og filmatiseret af Terence Young i 1962 med Sean Connery i hovedrollen – udgives nu af Rosenkilde & Bahnhof. Romanen, der er på 244 sider, udgives i hæftet format med et nyskrevet forord af James Bond-eksperten Rasmus Paaske Larsen.

De første syv bøger er allerede blevet udgivet, og de resterende syv – hvoraf to af bøgerne er novellesamlinger – er sat til udgivelse den 17. november.

Besøg Rosenkilde & Bahnhof og se også Ianfleming.com

Om romanen og forfatteren skriver forlaget:

Dr. No – den mystiske og griske dr. No – har kun ét ønske. Men der er kun få, der kender den kinesiske dr. Nos frygte­lige hemmelighed, og endnu færre har fået øjnene op for, hvad der foregår på Crab Key ved Jamaica.

Og de, der opdagede det, lever ikke længere …

En opgave, hvor agent 007 fra Hendes Majestæts hemme­lige tjeneste må træde til.

Ian Lancaster Fleming (28. maj 1908 – 12. august 1964). Fleming var engelsk forfatter og journalist og arbejdede bl.a. som rapporter i Sovjetunionen i flere omgange. Under krigen arbejdede han i marinens efterretningstjeneste. Fleming blev mest kendt for sine romaner om MI6 agenten James Bond, også kendt som agent 007. Hans første Bond-bog, Casino Royale, udkom i 1953 og han skrev i alt 14 Bond-bøger.

Dr-No

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.