En ny og over tre minutter lang trailer til Neill Blomkamps science fiction-film “Elysium”

Sony Pictures har netop frigivet den nye trailer til District 9-instruktøren Neill Blomkamps kommende science fiction-brag Elysium. Handlingen udspiller sig i år 2159, hvor menneskene er delt op i to klasser: De rige, der bor på rumstationen Elysium, og de fattige, der beboer den overbefolkede og ødelagte Jordklode. Matt Damon spiller en desperat mand, der skal tilkæmpe sig adgang til Elysium for at finde en kur, der kan redde hans liv.

Traileren, der varer over tre minutter, giver et godt indblik i filmens univers, og det er fedt at se Damon i en rolle med kant … og så er Blomkamps billede af en verden i ruiner, samt specialeffekterne, flotte som sidst. Det er i øvrigt Trent Opaloch, der også fungerede som fotograf på Blomkamps District 9, der igen er manden med kameraet.

Elysium, der meget vel kan vise sig at være blandt årets bedste film, får dansk biografpremiere den 15. august 2015, og øvrige medvirkende tæller f.eks. Jodie Foster, William Fichtner, Wagner Moura, Diego Luna, Shalto Copley og Alice Braga.

Læs også:

1) Så er den første trailer til Elysium frigivet

2) 2013 står i science-fiction-genrens tegn

Elysium - Poster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.