Fahrenheit og Faraos Cigarer satser massivt på Marvel!

Forlaget Fahrenheit og Faraos Cigarer har indgået et tegneseriebroderskab, der vil få alle Marvel-fans til at klappe begejstret i deres hænder. Ja, hvis man er fan af de mange superhelte, der befolker Marvels universer, så kan man ligefrem sige, at julen – trods corona – er kommet tidligt i år.

Forlagene har nemlig allerede sendt fire, flotte udgivelser i handlen, og der er (som forlagene lover) mange flere udgivelser på vej i 2021.  De fire første udgivelser er blevet omtalt særskilt her på siden, og man kan se covers til udgivelserne sidst i indlægget.

Fahrenheit og Faraos skriver følgende:

Efter ti års udgivelsespause vender Marvel-universet tilbage på dansk – forlaget Fahrenheit og Faraos Cigarer satser massivt på alle tiders superhelte.

Marvels kulørte superhelte har i den grad indtaget biograferne, hvor figurer som Spider-Man, Iron Man o.a. har givet os nogle af filmhistoriens største succeser – Avengers: Endgame er tilmed den mest indtjenende film nogensinde.

Sucessen har sit udspring i Marvels enorme tegneserieunivers. Det er i tegneserierne, at ideerne udvikles, historierne fortælles og tegnetalenterne opdyrkes.

Ambitiøst udgivelsesprogram…

Det er forlaget Fahrenheit og Faraos Cigarers, der nu satser massivt på Marvels superheltetegnserier på dansk. Det sker med et ambitiøst udgivelsesprogram, som favner både klassiske helte og helt nye fortællinger.

Superheltetegneserier har en fantastisk evne til på en gang at underholde os og samtidig fungere som spejl for det, der foregår omkring os. Og genren er kun blevet endnu mere modig og relevant de sidste ti år. Marvel er et af popkulturens stærkeste brands, så selvfølgelig skal vi også have de tegneserier på dansk, siger Paw Mathiasen, forlægger fra Fahrenheit.

I Faraos Cigarers butikker har vi i takt med filmenes store succes oplevet en enorm efterspørgsel på Marvels tegneserier, hvorfor vi ser det som en naturlig del af vores forlagsaktiviteter også at inkludere Marvels superhelte, tilføjer direktør for Faraos Cigarer, Sivert Ibbo.