Faraos Cigarer udgiver Milo Manaras “Caravaggio – Paletten og sværdet”

Den 17. april udgiver Forlaget Faraos Milo Manaras Caravaggio – Paletten og sværdet. Tegneserien, der er første bind i en planlagt serie om en af Italiens mest særegne kunstnere fra den tidlige barok, er på 72 sider og oversat fra fransk af Per Vadmand.

Om første bind og Manara skriver forlaget følgende:

Caravaggio har været Manaras store forbillede og inspiration inden for kunsten, og Caravaggios liv har længe været et drømmeprojekt for Manara, men han har hele tiden følt, at han ikke var klar. Indtil nu…

Året er 1592, og den unge Caravaggio, hvis egentlige navn var Michelangelo Merisi, ankommer til Rom. Da navnet Michelangelo allerede havde opnået en hvis berømmelse, fik han navn efter sin hjemby Caravago. Caravaggio er et talent ud over det sædvanlige, og han spottes hurtigt. Desværre for Caravaggio kræves der ydmyghed, når man arbejder for en mester, og den slags har det unge brushoved ikke meget af. Men hans talent fornægter sig ikke, og snart kommer han ind under en kardinals vinger. Selv en kardinal har dog sine begrænsninger, og med Caravaggio finder han en mand, som søger grænser og ikke kender til diplomatiets veje.


Caravaggio af Milo Manara - 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.