Fiktion & Kultur har indgået samarbejde med HBO Nordic

Streaming er – som orange – det nye sort, og selvom Netflix har sat sig solidt på det danske marked, så er der fine suppleringsalternativer, der er med til at sikre, at man altid kan finde en god film og ditto serie, når man sætter sig solidt til rette i sofaen foran fladskærmen.

Derfor er jeg også glad for, at Fiktion & Kultur nu har indgået et  anmeldersamarbejde med HBO Nordic, så vi også har muligheden for at sætte fokus på alle de fantastiske titler, deres katalog består af.

Samarbejdet indebærer blandt andet, at Fiktion & Kultur vil gøre opmærksom på de nye titler, HBO Nordic løbende lancerer, samt anmelde nye såvel som ældre film og tv-serier, der findes i deres katalog.

Fiktion & Kultur har i forvejen et lignende samarbejde med Netflix, se nærmere her, og fremover vil HBO Nordic få deres helt egen kategori – Nyt på HBO Nordic – hvor man kan holde sig opdateret på nye serier, nye sæsoner og nye film.

Nedenfor ser du et lille udvalg af de serier, der i de kommende måneder vil bliver omtalt og anmeldt hos Fiktion & Kultur.

HBO-Nordic-indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.