Forlaget Cobolt har udgivet “Natacha – De samlede eventyr 2: Kurs mod eventyret”

Forlaget Cobolt har netop udgivet andet samlebind i serien med den barmfagre og handlekraftige eventyrstewardesse Natacha. Det fine samlebind – Natacha – De samlede eventyr 2: Kurs mod eventyret – udgøres af et imponerende ekstramateriale, en række kortere historier og disse tre albums: Farlig mission, Dobbeltspil og Den 13. apostel. Bogen er på 176 sider, indbundet og måler 22×30 cm. Der vil snarest blive bragt en anmeldelse. Besøg forlagets hjemmeside!

Om bogen skriver forlaget:

Det andet samlebind med Natacha indeholde nogle af den berømte stewardesses bedste eventyr. I “Farligt spil” bliver Natacha lokkedue for politiet for at spionere på den forbryderiske eventyrer von Tripp, der smugler guld bag ryggen på en afrikansk konge på besøg i Europa. I “Dobbeltspil” ser alle til med forfbløffelse, da Natacha pludselig optræder som flykaprer om bord på kaptajn Turbos fly! Og i “Den 13. apostel” drager Natacha og Walter på en farefuld ekspedition til Tyrkiet sammen med professor Karel for at finde apostlen Matthias’ manuskripter. Samlebindet indeholder også historierne “En hårsbred fra katastrofe”, “Science friction”, “Morgenstjernen” og “Tryllerejsen”.
 

Ud over selve tegneserierne indeholder hvert bind et omfattende ekstramateriale med mange overraskende oplysninger om Natacha og Walthéry og et enestående indblik i skabelsesprocessen for den epokegørende tegneserie samt en lang række hidtil ukendte tegninger og sjældne  fotografier. Læs blandt andet i dette bind:

François Walthérys personlige kommentarer til hver historie • Walthérys parodi på Benny Bomstærk • Den danskfremstillede albumforside, der senere også kom til at pryde den franske udgave • Hvordan Walthéry drev gæk med Peyo ved at lave en falsk afslutningsside til et Smølferne-album • Walthérys fumlegængeri blev til en komisk scene • En hængt mand gav navn til et land • Den ikke-eksisterende franske politibil og de forkerte lastbildæk • Walters litterære præferencer • Flere ukendte små tegneserier inklusive fire siders intersmølf med Peyo!


Natacha-Samlede-eventyr-2-PROGRESS-p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.