Forlaget Cobolt har udgivet Pierre Christins “Linda og Valentin”-roman

Forlaget Cobolt har netop udgivet Pierre Christins Linda og Valentin-roman Lininil er forsvundet. Romanen, der er på 240 sider, er udgivet i softcover.

Besøg forlagets hjemmeside!

Om bogen skriver forlaget:

Efter mere end fyrre år og mere end tyve album er tegneserien om Linda og Valentin en science fiction-klassiker. Tegneseriens forfatter, Pierre Christin, der kaldes for ”uendelighedens opdagelsesrejsende“, har skrevet mere end hundrede bøger i flere forskellige genrer og har samlet solgt over fem millioner eksemplarer. Nu har han skrevet den første roman med Linda og Valentin. Bi-fyrst Lininil bliver kidnappet, netop da han ankommer til Navlen for at deltage i Rådets forsamling – en katastrofe for ligevægten i kosmos, for uden ham kan universets ambassadører ikke åbne mødet i Skærmsalen.
 
For Linda og Valentin er det derimod noget af et lykketræf, da den kønne rødtop og hendes kære eks-rumtidsagent er økonomisk på spanden. Hans Gravitetstyngede Højhed Omph af Omph og Omph hyrer dem til at genfinde den mystiske bi-fyrste – og det er ikke nogen let tjans, for undervejs rundt på Navlen, lige fra de dunkleste korridorer til Paradizac, de ultrariges forbudte by i en kunstigt oplyst glaskuppel, må Linda og Valentin navigere mellem venner og fjender blandt de utallige civilisationer.

Lininil-er-forsvundet-p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.