Forlaget Cobolt udgiver tredje og sidste bind i “Jan Lööfs serier”

Forlaget Cobolt har netop udgivet det tredje og sidste bind i Jan Lööfs serier. Bogen er på 208 sider illustreret i farver og sort/hvid og måler 23×30 cm.

Besøg forlagets hjemmeside!

Om bogen skriver forlaget:

Dette tredje og sidste bind i af Jan Lööfs serier indeholder de tre sidste Felix-historier, Jan Lööf lavede, ”Felix og meteroren”, ”Felix og Cecilia” og ”Felix i Afrika”.  Men derudover også andre tegneserier, som ikke har været trykt på dansk før – samt Jan Lööfs tanker om eventuelt at fortsætte med Felix eller at omgøre de klassiske historier til tegneseriealbum i farver. Han viser prøver på, hvordan det kunne gøres, men forklarer også, hvorfor det ikke blev til noget.

Desuden mere end 50 sider med sjovt ekstramateriale og narrestreger fortalt og illustreret i Jan Lööfs velkendte, finurlige stil. Han fortæller blandt andet om, hvordan han debuterede som vægmaler for det svenske flyvevåbens museum i Linköping, om sin karriere som vinduesdekoratør for en café på Söder i Stockholm, om kunsten at skrive en historie, om hans forhold til dyrepsykologi, amerikanere, hammondorgler, barytonolietønder og produktplacering samt hans bud på, hvad en tegneserie egentlig er for noget.


Jan-Loof-3-p

Jan Lööfs serier bind 1 - Forlaget Cobolt Jan Lööfs serier bind 2 - Forlaget Cobolt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.