Forlaget Rosenkilde har udgivet Daphne du Mauriers “Rebecca”

http://fiktionogkultur.dk/wp-content/uploads/2015/06/Forlaget-Rosenkilde-Daphne-du-Maurier-2-Rebecca.jpg

Den 22. maj udgav Forlaget Rosenkilde Daphne du Mauriers romanklassiker Rebecca, der oprindeligt blev udgivet i 1938 og to år senere – i 1940 – filmatiseret af suspenseauteuren Alfred Hitchcock. Både romanen og filmen bør være krydset af på ens “must read, must watch”-liste! Jeg håber, at forlaget tager forfatterskabet under deres vinger og genudgiver flere af forfatterens romaner og novellesamlinger.

Om romanen skriver forlaget:

“I nat drømte jeg, at jeg kom tilbage til Manderley.” Sådan åbner romanen Rebecca, der i tilbageblik for­tæl­ler historien om en navnløs kvinde og hendes mand Maxim de Winter og deres voldsomme oplevelser på fami­lie­godset Manderley.

Ægteparret de Winter rejser rundt i Europa fra det ene gode hotel til det næste og lever tilsyneladende en til­værelse på livets solside. Men de plages af fortiden og erindringen om de begivenheder, der har ført frem til  Manderleys undergang.

Det hele begynder ellers godt. Maxim de Winter ophold­er sig i Monte Carlo og stifter bekendtskab med sin kommende hustru, der er i den velhavende amerikaner mrs. Van Hoppers følge. Efter ganske kort tid frier han til hende, og hun slår til. Han tager hende med tilbage til sit familiegods, men en mørk skygge hænger over de nygifte og godset: Maxims første hustru, Rebecca, er død i en drukne­ulykke året før, og hendes ånd hjemsøger godset. Maxims nye hustru kæmper for leve op til sin forgænger, men hun bliver af godsets ansatte vejet og fundet for let, og snart begynder hun at tvivle på Maxims kærlighed. Elsker han ikke i virkeligheden sin første hustru lidt for meget?

Forlaget Rosenkilde - Daphne du Maurier (3) - RebeccaRomanen udkommer som e-bog og softcover-udgave på 420 sider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.