“Fugle i farver” fra Politikens Forlag

Politikens Forlag har udgivet en stærkt revideret udgave af den klassiske håndbog om fugle, der er skrevet af Tommy Dybbro.  “Fugle i farver” er mesterligt illustreret af Carl Christian Tofte.

“Fugle i farver” er en praktisk guide til fuglene i Skandinavien. Hver art beskrives med kendetegn, forekomst, levevis, træk og overvintring. De mange smukke og livagtige tegninger gør det nemt at kende de forskellige arter fra hinanden — også for begynderen.

Bogens indhold:

•  Beskrivelser af 267 fugle
•  Smukke og præcise akvareller af alle arter
•  Overskueligt layout gør bogen nem at slå op i
•  Gode råd om at se på fugle

Bogen er skrevet af biolog Tommy Dybbro, kendt fra sit mangeårige virke i Dansk Ornitologisk Forening og WWF Verdensnaturfonden og som forfatter til bl.a. Politikens Store Fuglebog. Fuglene er malet af Carl Christian Tofte, kendt for sine smukke og livagtige akvareller af fugle, bl.a. i Politikens Store Fuglebog. Nu trykt i over en halv million eksemplarer.

INFO…

Sprog: Dansk
Sideantal: 264
ISBN: 9788740022278
Format: 125×217
Udk. 12. marts 2020
17. udgave, 2. oplag
Indbinding: Hæftet
Tegner: Carl Christian Tofte
Indholdsgrafiker: Korridor
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Bramsen & Nørgaard


Tommy Dybbro (f. 1944) Uddannet biolog med ph.d grad. Deltaget i og udarbejdet talrige TV- og Radioprogrammer. Gennemført mange professionelle fugleprojekter. Siden 1983 ansat som videnskabelig medarbejder i WWF Verdensnaturfonden, siden 2012 som konsulent. Omfattende forfattervirksomhed, som til dato har resulteret i omkring 50 bøger om fugle, natur og miljø. Større værker er Danmarks Store Naturleksikon og Politikens Store Fuglebog, sidstnævnte udkommet i 125.000 eksemplarer.