Godt smølfenyt fra Forlaget Cobolt!

Forlaget Cobolt har sat sig for at udgive historierne om Peyos smølfer kronologisk. Det kommer til at ske i samlebind, og det første af slagsen, der er på 288 sider i hardcover, kommer til at indeholde disse tre albums: De sorte smølfer, Smølf den store, Smølfine og Ægget og smølferne. Bogen udkommer fra forlaget den 12. september 2013.

Besøg forlagets hjemmeside!

Om bogen skriver forlaget:

Endelig er det blevet muligt at genudgive de klassiske tegneserier med Smølferne i et kæmpestort, kronologisk samlebind med de originale historier, der lagde grunden til Smølfernes verdenssucces.
 
Smølferne blev egentlig født ved et tilfælde som et par undselige bifigurer i Peyos oprindelige serie, Henrik og Hagbart. Men de små, blå nisser blev lynhurtigt bemærket af læserne, og snart fik de deres egen serie. Hele den fantastiske fortælling om Smølfernes tilblivelse og voksende popularitet fortælles i det nye samlebinds fyldige og særdeles rigt illustrerede forord. Skitster, fotografier, bladforsider og aldrig før sete illustrationer bidrager til et enestående indblik i Peyos udvikling af universet og for eksempel hans samarbejde med andre kendte tegneserieskabere.
 
For første gang får vi desuden alle de oprindelige historier i den rækkefølge, de blev trykt i Belgien, inden de udkom i albumform på dansk fra midt i 1970’erne. Lige fra mesterværker som De sorte smølfer, den kønspolitisk kontroversielle Smølfine og det, der kaldes verdens bedste tegneseriealbum nogen sinde: Smølf den Store.


Smølferne - samlebind 1 - Forlaget Cobolt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.