“Gotham City: Fortællinger fra New York” af Niels Lillelund udkommer den 7. september fra Politikens Forlag

Politikens Forlag sender den 7. september Niels Lillelunds “Gotham City: Fortællinger fra New York” i handlen. Der er – som presseteksen beretter – tale om en  … fortælling om en by som historie, mentalt landskab og fascination for en hel verden.

Forlaget skriver følgende om bogen:

Tag med til New York – og bliv der. I hvert fald i ånden. Læs om indvandring og initiativ, berømte forfattere og sølle eksistenser, desperat fattigdom og ufattelig velstand, om hvide og sorte, jøder og kinesere, pragtfulde restauranter og fedtede burgere, politi og forbrydere, uptown og downtown, broer og biler, hoteller og hustlere, Broadway og basketball, sport og sex, kunst og karriere – og om de mange små grønne åndehuller, der i sidste ende gør New York til en menneskelig by.

Dette er ikke en rejseguide. Heller ikke en personlig rejsebeskrivelse. Det er en fortælling om en by som historie, mentalt landskab og fascination for en hel verden.

New York er verdens hovedstad og tiltrækker mennesker fra hele kloden, både i virkeligheden og i drømme, den er genstand for utallige tolkninger og har sin helt egen puls og identitet.

Niels Lillelund fortæller, ledsaget af Finn Føns´ flotte fotografier, femten historier om New York før og nu – en by i konstant forandring.

Kilde: Politikens Forlag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.