Hr. Ferdinand udgiver Linda Castillos femte amish-krimi: “Sidste åndedrag”

http://fiktionogkultur.dk/wp-content/uploads/2015/02/Sidste-%C3%A5ndedrag-2.jpg

Den 26. februar udgiver Hr. Ferdinand den femte bog i serien med den tidligere amishpige og nu politichef Kate Burkholder. Romanen, Sidste åndedrag, er på 420 sider og udgives i indbundet format.

Om romanen skriver Hr. Ferdinand:

En regnfuld aften er en amishfamilie på vej hjem i deres hestevogn. Faren kører vognen, mens hans tre børn hygger sig omme bagi. Pludselig kommer en bil uden lys bragende ind i dem fra en sidevej. Hvad der i første omgang ser ud til at være en tragisk ulykke og en rutinemæssig sag, bliver med ét personligt, da politichef Kate Burkholder opdager, at ofrene er hendes barndomsvenindes, Matties, mand og børn. Da Kate dykker ned i sagen, bliver hun konfronteret med sin egen amishbaggrund og sine minder om Mattie; en usædvanlig smuk pige, som fra barnsben af har været en ulykkesfugl. Efterforskningen tager en alvorlig drejning, da det viser sig, at intet ved ulykken var tilfældigt.

Da det viser sig, at der næppe er tale om en skrupelløs spritbilist, bliver Kate desperat i sin jagt efter svar. Hun frygter, at hun er på sporet af en iskold morder, som bor blandt indbyggerne i Painters Mill. Efterforskningen tager hende på en uhyggelig rejse ind i de mørkeste afkroge af menneskets natur og får hende til at stille spørgsmålstegn ved alle sine forestillinger om den amishkultur, hun også selv blev født ind i.

Sidste åndedrag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.