Hvad er en flyvemyre?

Hvad er en flyvemyre? 🐜

Vi nærmer os tiden på året, hvor myrerne opviser deres egen version af stærenes sort sol. Det sker i juli-august, når de går på vingerne for at markere, at parringssæsonen er startet. اون لاين كازينو Og så er det i øvrigt en begivenhed, der er til store glæde for insektspisende fugle som svaler og mursejlere.

Flyvemyrer er ikke en særlig art: Nej, det er (eksempelvis) vores sorte havemyre, der har fået vinger. De vælter frem fra deres underjordiske tuer i tusindvis for at parre sig med en dronning.

Myredronningen producerer hver sæson en population af hanner, der tjener ét formål: De skal videreføre arten, hvorefter de dør: Man kalder dem slet og ret for “flyvende sædceller”.

De klækkes med vinger, hvorefter de stiger til himmels sammen med enkelte myredronninger, som også har vinger. Imens myrerne flyver rundt, vælger dronningerne sig en partner, og så parrer de sig. العاب ربح مال حقيقي Efter parringen dør hannerne, og hunnerne kommer befrugtede ned igen. رهان مباشر De bider så vingerne af sig selv, og herefter er de klar til at starte en ny koloni.

Flyvemyrer er således nyudklækkede dronninger og hanner fra et almindeligt myrebo, der mødes i luften for at parre sig. De almindelige arbejdermyrer, der er sterile hunner, har ingen vinger.