Julehygge med brætspil: Vildkatten – Gurli Gris!


Jeg hører til den gruppe af voksne, der sætter stor pris på kække Gurli. Det pangfarvede animationsunivers udgør et helle i en fortravlet hverdag, som jeg sammen med min yngste datter, der forguder såvel Gurli som lillebroren Gustav, kan nyde og slappe af til.  Det er en serie med gode pointer og sund morale, der dog aldrig bliver kvalmende i sin iver efter at være opbyggelig.

Og hvis man er kæmpe fan af lille Gurli & Co., så har Educa lanceret en særudgave af “Vildkatten” til de mindste, man kan hygge sig med i juledagene!

“Vildkatten: Gurli Gris”  er venligst sponseret af Hyggeonkel, og spillet kan købes her: KLIK


Hvis man kender det originale “Vildkatten”-spil, så ved man, hvad der skal ske, når man samler den runde spilleplade: Det handler om hurtighed, hurtighed, hurtighed!

I denne udgave finder man Gurli Gris som fe, Gustav Gris som franskmand, Far Gris, der hopper i mudder, Mor Gris og alle de andre venner i udklædning er spredt ud over hele spillepladen – og det er din opgave at finde dem før dine modspillere! 

Denne Gurli Gris-udgave af “Vildkatten” er (som ovenfor nævnt) inspireret af det originale spil. Reglerne er stadig de samme, og det gælder om hurtigst at finde billedet på spillebrættet før de andre.

Man trækker alle sammen det samme antal brikker, og så gælder det ellers om at finde Gurli, Gustav, Mor og Far Gris og alle vennerne på din brik, før de andre finder motiverne på deres brikker! Den der har samlet flest brikker, når spillet er slut, har vundet.

“Vildkatten” er både for børn og voksne, og det udfordrer skarpsyn og reflekser. “Vildkatten” giver anledning til mange timers sjov for hele familien og et dejligt gensyn med ungernes favoritter fra Gurli Gris!

Så hvis man er fan af Gurli-universet, og man gerne vil samles om et sjovt spil, der udfordrer hurtighed og reflekser – og som kan være årsag til megen morskab – så denne særudgave af “Vildkatten”-være anbefalet!

70 billeder
Udfordrer skarpsyn og reflekser
Sjovt spil for hele familien
Anbefalet alder: fra 2 år+
Antal personer: for 1-4 personer
Spilletid: ca. 20 min