INFO

Fiktion & Kultur blev søsat i 2007 som et slags dynamisk CV for undertegnede! Herefter udviklede det sig hurtigt til at være stedet, hvor jeg kunne dyrke mine faglige lidenskaber: film, tv-serier, litteratur, tegneserier, merchandise, Disney, gys & gru, animation, design, kunst & kultur, rom.

Hvis man tør kaste sig ud i en lang præsentation af undertegnede, så finder man en sådan her: KLIK!

I dag er der fem skrivelystne skribenter på Fiktion & Kultur, der forfatter nyheder, artikler, omtaler og anmeldelser om og af film, tv-serier, litteratur, design, rom, filmrelateret merchandise, legetøj og tegneserier. Eller – kort sagt – så skrives der om stort såvel som småt, der rører sig i kunstens , kulturens, filmens, litteraturens og rommens verden.

Hvis du vil I kontakt ang. emner, der berører vores virkefelter, så får du her kontaktinfo:

Fiktion & Kultur v. Robert Johannes Rasmussen
Fangelvej 15
5672 Broby, Allested-Vejle

Mag.art. i Litteratur- & Filmvidenskab
Kulturskribent & kritiker
Oversætter & korrekturlæser hos Egmont

Mobil: 81 11 77 80 (hverdage mellem 8-16)
Mail: rjr@fiktionogkultur.dk


F&K - RobertJeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmnarkoman samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe.

Jeg dyrker 80’ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado samt animationselsker og romentusiast. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt.

Anmeldelser & indlæg af »
Funktioner: Anmelder, skribent, redaktør & stifter af Fiktion & Kultur »


F&K - PeterSom anmelder er jeg motiveret af at skrive, at formidle. Mest af alt fordi, jeg ikke kan lade være – hverken med at skrive eller at holde af film, tv-serier, litteratur og musik. Som anmelder tilstræber jeg at gøre læseren klogere ved at argumentere sagligt i en ellers ret subjektiv genre.

Om en eller begge ambitioner bliver indfriet, overlader jeg til læseren at vurdere. Favoritgenrerne på film er sci-fi, action, fantasy og superhelte. Forfattere som jeg holder meget af er Philip K. Dick, Erich Maria Remarque og Haruki Murakami. Bøger som 1984 og Brave New World kan jeg blive ved med at genlæse.

Anmeldelser & indlæg af »

Funktioner: Anmelder, skribent samt Fiktion & Kulturs superhelteekspert »


F&K - DortheJeg er mag.art. i Litteraturvidenskab fra SDU. Præsentation følger!

Anmeldelser af Dorthe Marie Adler Gertsen »
Funktioner: Anmelder & skribent »