Jägermeister møder Star Wars … May the shot be with you!

Den 17. december har længe været markeret med rødt i kalenderen, hvis man er Star Wars-fan. Hele dagen er afsat til den film, der er ventet med længsel og tilbageholdt åndedræt: nemlig J.J. Abrams’ Star Wars: Episode VII – The Force Awakens.

Denne begivenhed, der for mange bliver biografårets største, fejres og markeres på mange forskellige måder. Der bliver sendt nyt merchandise og legetøj i handlen fra de store firmaer, der har licensrettighederne i orden, og der køres kampagner, der skal sikre, at begivenheden ikke går ubemærket hen.

Også tyske Jägermeister har fundet ud af, at der er noget i gære! Og blandt en række specielt fremstillede limited edition-flasker, der alle er præget med et særligt mærkat, finder man også en flaske, der helliger sig Star Wars-universet. Så hvis man elsker den klassiske jægerbitter, så er der gode muligheder for at koble de to ting til december! Eller allerede nu, hvis man vil.

Flaskens mærkat trækker veksler på ét af de mest ikoniske filmcitater, den moderne blockbuster-filmhistorie kan mønstre: May the shot be with you! Så nu kan man, liggende henslængt i sofaen, nyde en kold Jägermeister, imens man til tonerne af John Williams’ musik lader sig befordre til a galaxy far, far away!

Afslutningsvis kan jeg ikke undlade at spæde op med denne: Han shot first … get it?

10551480_10153042106463551_340586698362221112_o

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.