Julerom fra Mez-Clado (Limited Edition)

For mange romentusiaster er julen en kærkommen højtid, hvor man kan afprøve de mere krydrede og sødmefyldte rom, der er på markedet. Og selvom A.H. Riises julerom for mange er synonym med julesang og bjældeklang, så findes der fine og spændende alternativer, man kan byde sine julegæster.

Her kan man bl.a. fremhæve julerommen fra Mez-Clado, der produceres i 50 ml-flasker i en limited edition. Rommen er på 38%, og den bygger på en rombase fra Barbados. Rommen, der en en infusionsrom, har lagret i tønder med karamel, vanilje og kokos, som er med til at give den det helt særlige og umiskendelige strejf af jul.

Den aromatiserede julerom er meget sød og kraftig.


Mez-Clado skriver følgende…

Mezclados Julerom er fra Barbados, hvor den har lageret på fade med karamel, vanilje og kokos – alt sammen udsøgte ingredienser fra caribiske verdensberømte rom-bryggerier. De varme toner af karamel, vanilje og kokus fremhæver en fyldig og sødlig smag, der nemt kan nydes til en alle de velkendte juleanretninger – hvad enten det er i form af sødt og/eller små jule anretninger.

Servér Mezclados Jule Rom til julefrokosten, til risalamanden eller som et ekstra pift i en skøn gløgg. Vi varmer os på et glas ufortyndet julerom juleaften ude ved grillen i vores familie, for det er her vi steger vores juleand.