Juletræspynt til “Stars Wars”-elskeren … det er galaktisk!

Yavin Base: Luke, you switched off your targeting computer. What’s wrong?
Luke: Nothing. I’m all right.

Vi nærmer os juleaften med hast, og alle traditioner er i alarmberedskab! Snart skal vi dekorere vores juletræ, og kasserne med  pynt er fundet frem fra gemmerne. Men i år er der mulighed for, at vi kan være en smule traditionsanarkistiske, og den klassiske pynt kan få følgeskab af smukke TIE fighters og X-Wings.

Firmaet Numskull har nemlig lanceret to sæt med juletræsdekorationer, der er udformet som TIE fighters og X-Wings i guld og sølv. Herlighederne kan man købe hos Epic Panda, som forhandler de to sæt til 299,- pr. boks.

Jeg kan stå inde for, at de små galaksefly tager sig godt ud på træet og giver humoristisk modspil til de fasttømrede pyntetraditioner, mange af os har. De dingler flot på grenene og glimter på smukkeste vis, når de fanger skæret fra lysene. Jeg kan forestille mig, at det bliver en ekstra oplevelse at danse om juletræet, når man udover trommer, flag og klassiske julekugler nu også kan spotte fly fra en galakse langt, langt borte.

Det giver en ekstra dimension til julen, og selvom galaksepyntet jo især henvender sig til film- og “Star Wars”-elskere, så kan de fleste (medmindre man hedder Krampus) se det hyggelige og sjove i flyene.

Så hvis man er “Star Wars”-elsker – og i øvrigt er typen, der pynter med et glimt i øjet – så kan jeg på det varmeste anbefale, at man fluks flyver til Epic Pandas webbutik og får lagt et eller to sæt i kurven, så de kan nå at komme hjem til den aften, der venter lige om hjørnet.

Sættene fås som skrevet i enten guld eller sølv, og hver boks indeholder seks fly (3x TIE fighters og 3x X-Wings) i størrelsen 8 til 11 cm. Og hvis den fine juletræspynt skal akkompagneres af passende musik, så vil jeg ligeledes anbefale, at man sætter “Christmas in the Stars” på repeat. Kender du ikke det album? Så skal du et smut forbi dette indlæg, så du kan blive klogere på, hvad der er god julemusik!

Som en lille, grøn jedifilosof ville sige: “Fantastiske, de er!”

Og hvis man interesserer sig for “Star Wars”, så kan man med fordel klikke forbi undertegnedes Facebook-side, hvor jeg rabler løs om galaksens herligheder: The Rancor Pit: Alt om Star Wars!


This slideshow requires JavaScript.