Just when you thought it was safe to… hajfilm er det nye horrorsort, og det vrimler med dem!

Der er gang i hajerne for tiden, der med gedigen glubskhed slår sig løs i den ene herlige lavbudgetfilm efter den anden. Ja, der produceres faktisk så mange hajfilm, at man har svært ved at følge med.

Tidligere på året fik Sharknado umanerligt og uvant megen opmærksomhed. Det hører til sjældenhederne, at lavbudget-horror bliver omtalt endsige set af andre end hardcore horrorfans. Ikke desto mindre formåede Anthony C. Ferrantes blot hundredtusinde dollar dyre film at blive et verdensomspændende fænomen takket være Twitter. Alle ville se hajgiraffen, og den lille film med Tara Reid blev hurtigt ekstremt populær. Og ja, mr. 90210 Ian Ziering aka Steve Sanders er også med, og han bruger en motorsav som en samurai bruger sit sværd – det er smukt at være vidne til!

Nu er der en ny hajfilm på vej: Scott Wheelers Avalanche Sharks, der netop har fået frigivet sin første trailer. Og frem for at give et resumé af plottet, der naturligvis er helt igennem grandiost, så bør I se traileren, der fornemt ridser præmissen op for hajherligheden – der er dømt kult- og kitschkvalitet, trust me!

Og nu sidder du nok og har fået en rumlende sult efter flere hajfilm af ovenfor omtalte slags, som du kan tilbringe en hyggelig stund eller to med i sofaen. Og heldigvis kan jeg berolige dig med, at der er mange af slagsen. Rigtig, rigtig mange. Så her følger en opremsning af en udvalgt gruppe film, der alle har en eller flere hajer i hovedrollen. De eneste to film, der skiller sig ud fra de nedenfor nævnte, er David R. Ellis’ Shark Night 3D (2011) og Kimble Rendalls australske Bait (2012), der begge er professionelle og visuelt lækre produktioner.

Hajer 2-Headed SHARK aTTACK

hAJER - Swamp Shark

Hajer - supershark

Hajer - sNOW sHARK

Hajer - Sharktopus

Hajer - Sharknado

Hajer - Shark Night

Hajer - Sand Sharks

Hajer - Megashark vs. Giant Octopus

Hajer - Megashark vs. Crocosaurus

Hajer - Bait

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.