Konger & klassikere, TV-serier & film

Jeg har aldrig fået set Hugh Hudsons firedobbelte Oscarvinder Chariots of Fire fra 1981, så da 20th Century Fox annoncerede, at de ville smide en Blu-ray-udgave på markedet i anledning af filmens 30-års fødselsdag, så lagde jeg naturligvis fluks en bestilling på filmen, så den kunne blive hakket af med et flueben. Og hvis man er en uforbederlig superhelte- og Marvel-fan, så skal Sam Raimis Spider-Man-trilogi naturligvis hjem til samlingen, så man kan nå at få genset de tre film, inden Marc Webbs reboot får premiere.

Og hvis man har ambitioner om at følge med i udviklingen inden for tv-fiktionens farverige verden, så må man naturligvis have første sæson af HBO-serien Game of Thrones hjem på hylden. Hvad A&E/Fox-serien Breakout Kings angår, så har jeg ikke de store forventninger – jeg regner med, at den skal fylde tomrummet efter Prison Break. Ikke mindst fordi, Robert Knepper har en lille cameo/crossover-rolle som Theodore Bagwell. Den lugter en smule af middelmådighed, so to speak!

Back to the Future-trilogien skal alle filmelskere og nørder naturligvis have stående i samlingen. Den første film i trilogien er den ubetinget og indiskutabelt bedste, men de øvrige to holder et flot og højt niveau. De er alle tre værd at gense med jævne mellemrum, og selvom jeg har den canadiske dvd-udgave af trilogien stående i samlingen, så skal den nye Blu-ray-udgivelse naturligvis også indlemmes – ikke mindst på grund af det nye ekstramateriale, som jeg glæder mig til at gå i krig med.

Og så er der jo Men in Black-udgivelsen, der opsamler Barry Sonnenfelds to første film i den serie, der snart er en trilogi. Den første så jeg i biografen to gange, købte den efterfølgende på VHS, senere på LaserDisc, så på dvd og nu på Blu-ray. Ja, jeg er ret glad for den film. Lækker humor, dejlig fortælling og genialt makkerpar. To’eren har jeg aldrig fået set, anmeldelserne holdt mig væk, men nu skal den have chancen.

Hvad posten bragte #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.