Kultklassikeren “From Dusk Till Dawn” vender tilbage som TV-serie på Netflix

Det er 18 år siden, at Robert Rodriguez instruerede kultklassikeren From Dusk Till Dawn, der i 1999 fik hele to straight to video-efterfølgere: Scott Spiegels From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money og P.J. Pierces From Dusk Till Dawn 3: The Hangman’s Daughter, der begge bør forbigås.

Men nu er tiden inden til, at franchisen får nyt liv. Den 12. marts får TV-serien From Dusk Till Dawn: The Series premiere på Netflix. Det er Robert Rodriguez, der har skabt serien til sit eget spritnye netværk El Rey, der havde premiere december sidste år.

1904103_624711994269405_2140482742_n

Det engelsksprogede netværk er målrettet det amerikanske latino-segment, og From Dusk Till Dawn er netværkets første egenproduktion. Der er således ikke tale om en Netflix Original Series, da Netflix har købt rettighederne til serien, der vil blive vist på Netflix med en episode pr. uge.

Det skal blive spændende at se, om TV-serien kan leve op til franchisens udgangspunkt, eller om serien ender i samme kategori som de to grumme efterfølgere. Pilotepisoden får i øvrigt allerede premiere på El Rey den 11. marts, så Netflix er altså ikke først ude.

FromDuskTillDawn_Hero_700x394

Der er seks dage til premieren på Netflix. Indtil da kan man se traileren og nyde de fem flotte karakterposters.

from-dusk-till-dawn-the-series-satanico
from-dusk-till-dawn-the-series-rangers
from-dusk-till-dawn-the-series-geckos
from-dusk-till-dawn-the-series-fuller
from-dusk-till-dawn-the-series-carlos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.