Kvinden i buret skal en tur i biografen til oktober

Krimibølgen er nærmest tsunami-agtig i sin dominans inden for film, tv og litteratur, og den 3. equine paste table ivermectin oktober får Mikkel Nørgaards Jussi Adler-Olsen-filmatisering Kvinden i buret – med manus af Nikolaj Arcel – dansk biografpremiere. Nu er der blevet frigivet et still fra filmen, der viser Nikolaj Lie Kaas i rollen som Carl Mørck og Fares Fares som hans tro væbner, Assad.

Jeg har (som millioner af andre) tygget mig igennem de fem udgivne romaner i Adler-Olsens Afdeling Q-serie, der alle smagte godt. De skæve karakterer, forholdet mellem  Carl, Assad og Rosa samt de velkomponerede plots med indbygget venstredrejet samfundskritik glider uhindret og hurtigt ned. ivermectin, pyrantel “cutabera” Derfor ser jeg også frem til, hvorledes romanerne klarer at blive transformeret til levende billeder. how much injectable ivermectin for ear mites horse

Og det til trods for, at jeg ikke har den store fidus til Mikkel Nørgaards instruktørevner. Nørgaard har – når man ser bort fra Klovn: The Movie, som jeg fandt lettere anstrengende – udelukkende instrueret episoder til en lille håndfuld tv-serier, som rangerer fra brillant (Klovn) til direkte utålelig (Anna Pihl og Live fra Bremen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.