Lad julefreden sænke sig med de nyeste storfilm og masser af fantastiske serier på Viaplay

Nedenstående er bragt uforkortet og uredigeret fra pressemeddelelsen!

Julegaven fra Viaplay lander på streamingtjenesten 25. december i form af sæson to af en populær Viaplay Original, men allerede fra første december er der gaveregn i form af flere Oscar-film og blandt andet et glædeligt gensyn med en af verdens største ungdomsserier.

Skønheden og udyret

En af årets flotteste film får premiere på Viaplay 1. december. Se Emma Watson spille den smukke bogorm Belle, der prøver at finde sin plads i landsbyen, hun bor i. I et desperat forsøg på at redde sin fars liv, lader hun sig blive holdt som fange af det ensomme udyr på et fortryllet slot. Den klassiske Disney-tegnefilm har fået nyt liv i denne fantastiske indspilning, der helt klart er værd at se, selv hvis du kender originalen til fingerspidserne.
Premiere: 1. december 2017

La La Land

En af årets allerstørste film, der hev næsten alle priserne hjem til Oscar-uddelingen i vinter. Denne moderne musical har to af verdens største skuespillere i hovedrollen, nemlig Ryan Gosling og Emma Stone. Parret har før spillet over for hinanden, men deres stormende kærlighedshistorie i den storslåede La La Land er noget ud over det sædvanlige. Filmen var elsket af alle kritikere og har sunget og danset sig ind i hjerterne på de fleste.
Premiere: 8. december 2017

Swedish Dicks sæson 2

Èn af Viaplay mest sete serier vender tilbage med en ny sæson. Historien om de to svenskfødte privatdekektiver i Los Angeles, der altid bliver kaldt ud til byens mest bizarre sager, vender nu tilbage i endnu en stjernespækket sæson. Blandt andet er Keanu Reeves endnu engang at finde på rollelisten, ligesom navne som Lori Petty (Orange is the New Black), Haley Joel Osment (Den Sjette Sans, Sillicon Vally), Justin Chambers (Greys Hvide Verden) og Traci Lords (Eastsiders, Blade) vil assistere Peter Stormare og Johan Glans i fortsættelsen af Viaplays første Original-serie.

Premiere: 25. december 2017

Absentia

Den eftertragtede krimidrama-serie Absentia lander eksklusivt på Viaplay den 5. december, dagen efter den amerikanske premiere. Serien, der er blevet yderst anerkendt af anmeldere, handler om FBI-agent Emily Byrnes’ (spillet af Stana Katic from Castle) mystiske forsvinden under en sag om en seriemorder. Seks år senere bliver hun fundet i en hytte, knap levende og helt uden hukommelse. Serien er en rigtig mind-twister og skal ses!
Premiere: 5. december 2017

Baby Driver

Den unge, forældreløse “Baby”, spillet af Ansel Elgort (En Flænge I Himlen) er endt i kløerne på den storkriminelle Doc (Kevin Spacey), og betaler en stor gæld af ved at agere flugtchauffør ved Docs røverier. Filmens omdrejningspunkt er musikken, der fungerer som soundtrack for Baby hele tiden, om end han går på gaden for at købe kaffe eller om han kører i den forkerte vejbane i et desperat flugtforsøg fra politiet. En af årets største film.
Premiere: 11. december 2017 på Viaplay Store

Gossip Girl

Alle seks sæsoner af en af verdens største ungdomsserier vender tilbage til Viaplay. Hvem er den mystiske Gossip Girl, der skriver alt det seneste sladder om eleverne på Constance Billard School for Girls og St. Jude’s School for Boys, hvor især Serena Van Der Woodsen og hendes venner, kærester, ekskærester og fjender er under luppen?
Premiere: 1. december 2017

Futurama

En ikonisk sci-fi-animationskomedie for voksne flytter ind på Viaplay med hele 140 episoder. Pizzabuddet Phillip J. Fry, bliver ved en fejl nedfrosset den 31. december 1999 og bliver først tøet op igen 1000 år senere. Her vågner Fry op i New New York City, der er opført på ruinerne af New York City, og verden er langt fra, som den var, da han forlod den.
Premiere: 1. december 2017

The Revenant

Oscar-vindende film med Leonardo DiCaprio i hovedrollen som Hugh Glass, en pelsjæger, der i år 1823 tager ud i vildmarken med sit hold. Det ender dog helt galt, og Glass ender med at søge den ultimative hævn efter mytteri.
Premiere: 5. december 2017

Philip K. Dick’s Electric Dreams

Den 18. december kommer den omtalte Philip K. Dick’s Electric Dreams eksklusivt på Viaplay. Hver episode er uafhængig og baseret på den velkendte sci-fi-forfatter Philip K. Dicks noveller. Og med et stjernebesat gæstecast, kan det ikke blive andet end en succes.
Premiere: 18. december 2017

Biler 3

Disney-elskernes kære Lynet McQueen, en racerbil med store drømme, er tilbage! Sammen med resten af vennerne fra Kølerkildekøbing, skal Lynet igen ud på uventede eventyr. Denne gang skal den garvede racerrotte bevise overfor den nye generation af racerbiler, at han sagtens stadig kan køre fra dem.

Premiere: 11. december 2017 på Viaplay Store

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.