Lone Theils klar med ny krimi om drab, penge og magtmisbrug…

De tidligere 4 bøger i Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommer i 16 lande. I De usynlige bliver Nora Sand hvirvlet ind i en brutal og gådefuld sag fra den virkelige verden, hvor gerningsmændene til drab og misbrug af børn angiveligt skal findes i den absolutte elite i det britiske samfund.  

Under en ferie i Danmark bliver Nora Sand vidne til et drab, der viser sig at have forbindelse til Storbritanniens absolutte elite. Hun kommer på sporet af en gruppe mennesker, der ikke skyr nogen midler for at dække over fortidens synder. Mennesker med penge, magt og indflydelse nok til at få ethvert problem til at forsvinde – og de anser Nora for at være præcis sådan et problem. Hendes eneste chance for redning bliver at opsøge sit værste mareridt.

Serien tæller: Pigerne fra EnglandsbådenDen blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg.

Lone Theils tager i sine krimier om Nora Sand altid afsæt i virkelige begivenheder. Det gælder også  De usynlige. Her opridser hun helt kort den sag som satte hende i gang med bogen. “2014 nedsatte den britiske indenrigsminister Theresa May en kommission, hvis opgave det var at komme til bunds i en række tilfælde af seksuelt misbrug af børn i halvfjerdserne og firserne. Gerningsmændene tilhørte angiveligt den absolutte elite i det britiske samfund: politikere, militærfolk og andre med magt. Kommissionen har siden haft fire ledere. Efter seks års undersøgelser konkluderede en rapport i 2020, at der havde været omfattende misbrug af børn, og at der i flere tilfælde havde været tale om store systemiske svigt. Ingen personer er blevet sigtet eller dømt som følge af rapporten”.

Fakta om bogen:

Titel: De usynlige
Forfatter: Lone Theils
Omfang: 304 sider
Pris: 249,95 kr.
Udkommer: 05. februar 2021

“De usynlige” kan forudbestilles hos SAXO: KLIK!