Margaret Atwood skriver fortsættelsen til “Tjenerindens fortælling”

Kære læsere: Alt, hvad I nogensinde har spurgt mig om i forhold til, hvordan Gilead fungerer, udgør inspirationen for denne bog. Eller: næsten! Den verden, vi lever i, er den anden inspiration.

Sådan skrev canadiske Margaret Atwood tilbage i november, da hun offentliggjorde, at hun var i færd med at skrive fortsættelsen til klassikeren Tjenerindens fortælling. I denne uge offentliggjorde hun omslaget til fortsættelsen, The Testaments.

The Testaments udkommer små 34 år efter Tjenerindens fortælling. Bogens handling er sat 15 år efter, at vi forlader Offred i sidste scene af Tjenerindens fortælling, og historien er fortalt af tre forskellige kvinder. 

The Testaments udkommer overalt i den engelsktalende verden 10. september 2019 og udgives på dansk af Lindhardt og Ringhof så tæt på denne dato som muligt.

Margaret Atwood (f. 1939) er født i Canada. Hendes forfatterskab er de senere år blevet reaktualiseret igennem bl.a. HBOs succesfulde serie baseret på Tjenerindens fortælling samt Netflix’ udgave af den historiske roman Alias Grace. Margaret Atwoods forfatterskab er blevet tildelt en række prestigefyldte litterære priser, og hendes værker udkommer i mere end 25 lande. الربح من برنامج like