Merete Pryds Helle aktuel med børnebog om at finde hjem

Forlaget Carlsen udgiver den 15. april en hjertevarm billedbog af Merete Pryds Helle og Charlotte Pardi  til den mindste læsere!

“Donna finder hjem” kan købes/forudbestilles hos SAXO: KLIK


Merete Pryds Helle er bedst kendt for sine prisvindende bestsellerromaner for voksne, men hun blev også nomineret til Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris 2020 for ungdomsromanen Min øjesten. Nu er hun aktuel med en hjertevarm billedbog om at finde hjem.

Charlotte Pardi har illustreret bogen så kærligt og stemningsfuldt, at det er umuligt ikke at forelske sig hovedkuls i hvalpen Donna, hendes søskende og de børn og dyr som også befolker fortællingens univers. Et enkelt blik på Donna og vi kan se dybt ind i sjælen på den lille uimodståelige og søgende vovse.

Hundehvalpen Donna bor trygt og godt med sin mor og sine søskende. Men en for en forsvinder Donnas søskende! Hvor rejser de hen? Og hvad venter udenfor?

Kom med ind i et lille, sart hundesind, der begiver sig ud på eventyr. Hvordan foregår det, når hundehvalpe “forlader” deres mor og finder nye hjem hos mennesker?

Fra ca. 3 år

Fakta om bogen:

Titel: Donna finder hjem 
Forfatter: Merete Pryds Helle 
Illustrationer: Charlotte Pardi 
Omfang: 40 sider
Pris: 129.95 Kr. 
Udkommer: 15. april 2021