“Mildred Pierce” på dvd & Blu-ray fra Warner

James M. Cain skrev i 1941 romanen “Mildred Pierce”, der i 1945 blev filmatiseret af Michael Curtiz med Joan Crawford i hovedrollen som Mildred Pierce. Filmen, der i øvrigt indbragte Crawford Oscaren for Bedste Kvindelige Hovedrolle ved uddelingen i 1946, blev produceret af Jack L. Warner med manuskript af selveste William Faulkner. Nu er HBO klar med en genfilmatisering af Mildred Pierce (2011), der denne gang er blevet til en 5 episoder lang miniserie med Kate Winslet i hovedrollen. Serien udkommer på dvd & Blu-ray fra Warner Home Entertainment den 20. marts.

Mildred Pierce - 2

I denne nye miniserie har Kate Winslet hovedrollen som Mildred: En middelklasse alenemor i Los Angeles under den store depression. Hun har svært ved at få tingene til at hænge sammen, og hendes eneste indkomst kommer fra at bage tærter til sine naboer. Men Mildred er ambitiøs og modig nok til at vende situationen. Desværre viser hendes forkælede teenagedatter ingen tegn på taknemmelighed eller gengældt kærlighed.

Miniserien, der er instrueret af Todd Haynes, som også er instruktøren bag det fine periodedrama Far From Heaven (2002) og det biografiske Bob Dylan-drama I’m Not There (2007), har udover Kate Winslet også Guy Pearce, Evan Rachel Wood og Melissa Leo på rollelisten.

Trailers til Mildred Pierce:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.