Nyt på Netflix: Monsters vs. Aliens (2009)

http://fiktionogkultur.dk/wp-content/uploads/2013/09/Netflix-banner.jpg

Så er der DreamWorks-animation på Netflix, der netop har tilføjet Rob Lettermans og Conrad Vernons Monsters vs. Aliens til deres bagkatalog.

Da Susan Murphy ganske uventet får en meteor fyldt med rumsnask i hovedet, vokser hun på mystisk vis til 15 meters højde. Militæret griber dog straks ind og fange hende, hvorefter hun bliver tilbageholdt på et hemmeligt område, hvor militæret i al hemmelighed har indfanget andre monstre igennem årene.

Monstergruppen består af den geniale Dr. Cockroach med insekthoved, The Missing Link som er halvt abe halvt fisk, den geleagtige og usårlige B.O.B og den 175 meter lange larve Insectosaurus.

Deres tid i forvaring får dog en brat ende, da en mystisk robot fra det ydre rum lander på Jorden og begynder at indtage landet.

Som en sidste udvej og under ledelse af general W.R. Monger (og ikke mindst på præsidenten desperate ordrer) lægger monstrene en plan for, hvordan de skal få bugt med rumvæsnerne og redde Jorden fra den nært forstående udslettelse.

Stemmecastet består af: Seth Rogen, Reese Witherspoon, Paul Rudd, Hugh Laurie, Rainn Wilson, Kiefer Sutherland, Will Arnett.

Tilføjet Netflix uge 30, 2013

Monsters vs. Aliens - 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.