Morten Heibergs “Heibergs grillhits” fra Politikens Forlag

Det er sommer og sol, det er grill-tid! Politikens Forlag har netop sendt Morten Heibergs grillbog – Heibergs grillhits – i handlen. Bogen kan blandt andet købes via E-Lounge.

Forlaget skriver følgende om bogen:

Masser af nye opskrifter på lækkert grillet kød, spyd som ungerne elsker, fajitas, spændende grønt tilbehør og friske desserter med grillet frugt.

Grillmad er for hele familien, og det afspejler sig i denne nye grillkogebog fra Morten Heiberg. Her er får du hans yndlings-grillklassikere, som tæller alt fra lækkert grillet kød og spyd, som ungerne elsker, til spændende grønt tilbehør og friske desserter med grillet frugt.

Morten Heiberg fortæller, hvordan du tænder op i grillen og får det mest perfekte resultat, og så viser han, hvordan du let og uden problemer kan kaste dig over røgning af kød med et superlækkert resultat.

Morten Heiberg er mere end almindeligt vild med at grille. I denne bog videreformidler han al den eventyrlyst og afslappede glæde, han selv føler, når han griller og fremtryller den lækreste mad, som du selv kan lave til familie og gæster.

Kilde: Politikens Forlag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.