“My Bloody Valentine” på dvd til december

Fans af old school slashers kan allerede nu sætte kryds i kalenderen den 22. december. Der bliver remaket af “My Bloody Valentine” sendt ud på dvd og (måske) Blu-ray fra Scanbox Entertainment.

Harmony er en lille provinsby med en blodig historie. Det hele startede med en tragisk ulykke, der medførte at 5 minearbejdere døde. Men den virkelige massakre begyndte da Harry Warden, den eneste overlevende fra ulykken, vågnede op af koma, på Valentinsdag præcis et år efter ulykken. Klædt i minearbejdertøj og gasmaske startede han en mord tour og dræbte 22 mennesker i byen med hans hack. Dog lykkedes dog politiet at fange og skyde ham – eller det troede de…

Byen er efterfølgende lammet af sorg og de unge, der overlevede gør deres bedste for at glemme og komme videre med deres liv. Nu 10 år senere vender Tom tilbage til Harmony, han er en af de unge, som overlevede den frygtelige massakre. Han har efter sin far arvet byens mine og vender tilbage for at gennemføre salget af den. Men alting ændrer sig da han møder sin store ungdomskærlighed Sarah som nu gift med byens politichef. Samtidig begynder Valentin-drab i byen og underligt nok tyder det på at det er Harry Warden som fortsætter, hvor han slap for 10 år siden…?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.