Nu kan “Cruella” streames på Disney+

Disney+ har i dag ophævet “Premier Acces”-låsen på “Cruella” (Craig Gilespie, 2021), som hermed er blevet frigivet til Disney+abonnenter!


Oscarvinder Emma Stone er stjernen i Disneys “Cruella” – en helt ny live action-film om de tidlige, rebelske dage i en af filmverdenens mest berygtede – og fashionable – skurkes liv, nemlig den legendariske Cruella de Vil.

“Cruella”, der foregår i 1970’ernes London midt i punk-revolutionen, følger den unge svindler Estella, som er en snu og kreativ pige, der er fast besluttet på at skabe sig et navn med sine designs. Hun bliver venner med et par unge tyveknægte, der værdsætter hendes appetit på slyngelstreger, og sammen er de i stand til at opbygge et liv i Londons gader. En dag fanger Estellas modesans baronesse von Hellmans opmærksomhed: En modelegende, der er utrolig chik og meget haute, som spilles af den dobbelte Oscarvinder Emma Thompson. Men deres forhold starter en kædereaktion af begivenheder og afsløringer, der vil få Estella til at vende sig mod sin onde side og blive til den højrøstede, fashionable og hævngerrige Cruella.

Disneys “Cruella” er instrueret af Craig Gillespie (“I Tonya”) efter et manuskript af Dana Fox og Tony McNamara, historie af Aline Brosh McKenna og Kelly Marcel & Steve Zissis. Den er produceret af Andrew Gunn (“Freaky Friday”), Marc Platt (“Mary Poppins vender tilbage”) og Kristin Burr (“Jakob og Peter Plys”) med Emma Stone, Michelle Wright, Jared LeBoff og Glenn Close som executive producere. Vinderen af to Oscar®-priser kostumedesigner Jenny Beavan (“Mad Max: Fury Road,” “A Room with a View”) skaber de blændende og fantasifulde kostumer, der får deres helt eget liv.