Ny trailer: “Mad Max: Fury Road” (2015)

Det er i år 35 år siden, at den australske instruktør George Miller første gange sendte Mad Max ud på landevejene. Det var i 1979, og hovedrollen blev spillet af en på det tidspunkt alt andet end kendt Mel Gibson.

Den postapokalyptiske Mad Max fik to efterfølgere i henholdsvis 1981 og 1985, og næste år er det således fjerde gang, at Mad Max kommer til at rejse rundt i et dystert, postapokalyptisk ørkenlandskab. Det er dog ikke længere Mel Gibson, der sidder bag rattet, men derimod briten Tom Hardy.

This slideshow requires JavaScript.

En helt ny og yderst eksplosiv, farverig og meget visuel trailer til Mad Max: Fury Road blev lanceret i går, og den står i stærk kontrast til den originale trilogi. Man kan konstatere, at der er langt fra post-Millers independent produktion i 1979 til neo-Millers effektmaskineri, der har alt det, som en blockbuster kræver.

Jeg håber ikke, at plottet og samfundskritikken er blevet ofret til fordel for bulder og brag. Og forstå mig ret, der skal være plads til bulder og brag og en æstetisk og smuk billedside. Men der skal også være kød på plottet, hvis filmen ikke skal ende i den efterhånden imponerende dynge af film, der kun opbyder det første og som ikke mestrer det sidste.

Men se traileren til Mad Max: Fury Road, der er instrueret af George Miller. Filmen er pt. sat til at få dansk biografpremiere den 14. maj 2015

Mad Max - Fury Road - plakat - poster

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.