Ny trailer til Michael Joshua Sterns film om Steve Jobs er online

Biografiske dramaer er især gode ved billetlugerne, når det er de store egoer, der portrætteres. Man drages af en slags Se & Hør-agtig nysgerrighed, når man slår sig ned i sædet for i et par timer at få lov til at  snuse til udvalgte øjeblikke i den persons liv, som filmen skildrer.

Tænk Mark Zuckerberg i David Finchers The Social Network, tænk J. Edgar Hoover i Clint Eastwoods J.Edgar, tænk Dirch Passer i Martin Zandvliets Dirch og tænk Simon Spies og Mogens Glistrup i Christoffer Boes kommende film Spies & Glistrup. Blot for at nævne en håndfuld nyere af slagsen.

Og nu er turen altså også kommet til et af computerindustriens største ikoner, hvis ikke dét største, nemlig Apple-manden Steve Jobs, der døde af kræft i 2011.

I Jobs, der er skrevet af manuskriptdebutanten Matt Whiteley og instrueret af Michael Joshua Stern, der står bag de småkedelige Neverwas og Swing Vote, spiller en uhyggeligt vellignende Ashton Kutcher computergeniet Jobs. Og i den nye trailer, der netop er blevet frigivet, er der ikke sparet på den storladne patosmusik, der underbygger en you can do everything if you put your mind to it-filosofi.

Jobs får dansk biografpremiere den 10. oktober i år.

Jobs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.