Nye bøger til vinterferien!

Det øsregner, sneen er forsvundet og februar har indtaget kalenderen. Men da det danske vejr er et omskifteligt et af slagsen, ved vi aldrig, hvad morgendagen bringer. Ja, måske vi sneer inde … hvem ved?

Derfor har jeg udvist rettidig omhu og bestilt en række bøger, som længe har stået på min “skal læse”-liste, der har det med at blive længere og længere, selvom jeg løbende får sat flueben ved de enkelte titler.

Nå, men i dag fik posten med støn, prust og hekseskud afleveret 13 kilo bøger. Vinterferien står jo snart for døren, så jeg har storhandlet . Ja, man skulle jo som skrevet helst kunne modstå kong Vinter, hvis han får den idé at sende kaskader af sne, frost og kulde mod matriklen.

Jeg har lavet en lille video med de indkøbte herligheder, som jeg også kommer til at præsentere nærmere, efterhånden som jeg får dem læst. Og sørme om der ikke har sneget sig en bog med i bunken, der ikke har noget som helst med “Star Wars” at gøre. For selvom jeg her på siden helliger mig “Star Wars”-universet, så er det filmkunsten i alle dens afskygninger, der har min interesse.

NB: Videoen nedenfor blev oprindeligt bragt på min “Star Wars”-dedikerede Facebook-side The Rancor Pit: Alt om Star Wars


Fiktion & Kultur har naturligvis sin egen “Star Wars”-dedikerede side på Facebook, hvor undertegnede øser af siden viden og ekspertise. Og ja, det ér “Star Wars”-siden, du leder efter!

klik på logoet med Yoda, og du vil med galaktisk hast blive fragtet hen til The Rancor Pit: Alt om Star Wars! May the Force be with you … og ja, jeg vil naturligvis meget, meget gerne have, at du liker siden, hvis du er en uforbederlig fan af “Star Wars”-universet!