NYE TEGNESERIER: “Angel Wings 5: Black Sands”

Forlaget Cobolt har udgivet “Angel Wings 5: Black Sands” af Yann & Romain Hugault.

Bogen kan købes hos SAXO: KLIK


Om bogen skriver forlaget …

Efter et fatalt japansk selvmordsangreb mod et skib i Stillehavet med Angela McCloud om bord ender hun sammen med Hollywood-starletten Betty Lutton på øen Iwo Jima, som amerikanske marinesoldater kort forinden har erobret efter hårde kampe. 

I en P-51 Mustang sættes Angel til sin glæde til at patruljere efter fly, der må nødlande på vej tilbage fra de meget lange eskorteflyvninger under bombetogterne mod det japanske fastland. Men mødet med gamle bekendte på øen bringer hende i livsfare under eftersøgningerne.

I mellemtiden nærmer et tophemmeligt projekt i New Mexicos ørken sig sit mål: At udvikle et våben, som amerikanerne håber kan forkorte Stillehavskrigens blodige slutfase med mange måneder.

Ekstra: Ordliste med militære begreber, flytyper og stednavne samt de virkelige personer, der medvirker.

Black Sands er anden del af den nye trilogi om Angela ”Angel” McCloud. Mens den første trilogi foregik i Burma, udspiller den nye sig i Stillehavet i Anden Verdenskrigs slutfase. 


INFO …

Bogen, der er på 48 sider i hardback,  måler 24 × 32 cm og er oversat af Ole Steen Hansen. Bogen har en vejledende pris af 198,-