NYE TEGNESERIER: “Asterix og griffen”

Forlaget Cobolt har netop udgivet det seneste eventyr med Asterix og hans gæve gallervenner! “Astrix og griffen” – bind 39 i serien – kan købes som både hardcover og hæftet udgave!

Køb tegneserien hos SAXO: KLIK


Om tegneserien skriver forlaget …

Cæsar sætter næsen op efter at fange en grif – et utroligt sjældent dyr, der lever langt mod øst i Barbaricum på kanten af den kendte verden. Romerne tvinger en sarmatisk nomadekriger til at vise vej over de hårdtfrosne stepper. De ved imidlertid ikke, at hendes onkel er shaman og gammel ven med Miraculix, der sammen med Asterix, Obelix og Idefix iler til hjælp.
 
Men hos sarmaterne er krig en sag for kvinder, og de har ikke rigtig tiltro til, at Asterix og Obelix kan håndtere romerne. Det hjælper heller ikke, at trylledrikken mister sin virkning, fordi den fryser til is – eller at Idefix løber bort med et kobbel ulve, så Obelix bliver helt fortvivlet …

Asterix og Obelix, de to helte skabt af René Goscinny og Albert Uderzo, er tilbage i et nyt eventyr, som sædvanlig udtænkt af den berømte tandem Jean-Yves Ferri og Didier Conrad. Fås også i softcoverudgave.

INFO…

Skrevet af Jean-Yves Ferri
Tegnet af Didier Conrad
Farvelagt af Thierry Mébarki
Oversat af François-Eric Grodin
48 s. i farver, indb., 22,5 x 29,5 cm
ISBN 9788770859288