NYE TEGNESERIER: “Blake og Mortimer: De Udødeliges Dal, anden del”

Forlaget Cobolt udgiver den 19. december “Blake og Mortimer: De Udødeliges Dal, anden del: Mekongs biflod nummer tusind”. Andet bind  begynder præcis der, hvor “Kampen om verdensherredømmet” slutter.

Bogen kan købes hos SAXO: KLIK


Om bogen skriver forlaget …

Professor Mortimer er blevet kidnappet af general Xi Lis folk og ender i krigsherrens afsidesliggende lejr på grænsen mellem Kina og Laos, hvor han befinder sig sammen med den forræderiske kinesiske arkæolog Han-Dié. Mortimer forstår at udnytte den skæbnesvangre situation til at sætte sig ind i de historiske dokumenter, der angiveligt skulle bevise, at general Li er direkte efterkommer af Kinas første kejser, Shi-Huangdi.

Hongkong er truet ikke blot af den kinesiske borgerkrig mellem nationalister og kommunister, men også af en rædselsvækkende ødelæggelsesplan orkestreret af den mystiske ingeniør Chase, der arbejder for general Li. Kaptajn Blake er tvunget til at finde frem til Mortimer for at forhindre tilintetgørelsen af den britiske kronkoloni og begiver sig sammen med den kvindelige sikkerhedsagent Ylang Ti ad en hemmelig rute gennem Vietnam og Laos mod general Lis lejr. 

I mellemtiden har Mortimer i lejren overraskende fundet deres gamle ven Nazir dødeligt syg. Ifølge en mystisk sandsigerske kan kun Det Evige Livs Perler frelse inderens liv – og de findes kun i De Udødeliges Dal. Når Blake frem i tide til at frelse Mortimer og Nazir – samt forhindre kronkoloniens undergang?

INFO …

Bogen, der er på 56 indbunde sider i farve,  er oversat af Ole Steen Hansen og måler 23,5 × 31,5 cm. Andet bind har en vejledende pris af 218,-