NYE TEGNESERIER: “Blueberry – De samlede eventyr 3”

Forlaget Cobolt udgiver den 2. april “Blueberry – De samlede eventyr 3” af Jean-Michel Charlier & Jean Giraud, der er oversat af Søren Vinterberg.

Bogen kan købes hos SAXO: KLIK


Om bogen skriver forlaget …

Dette tredje samlebind i Blueberry – De samlede eventyr indeholder de tre album Jernhesten, Manden med stålnæven og Siouxerne på krigsstien.

Den verdensberømte westerntegneserie Blueberry, skabt af forfatteren Jean-Michel Charlier og tegneren Jean Giraud i 1963, har været udgivet på dansk i flere forskellige udgaver siden 1969. 

Fra og med 2019 genudgiver Cobolt hele hovedserien i en enestående, nyrestaureret kollektion bestående af ni store samlebind i forbilledlig kvalitet. De nye samlebind er allerede blevet kaldt for ”den sande og hellige udgave” af den berømte tegneserie. Samlebindene udkommer med cirka et halvt års mellemrum.

Seriens mange fans kan glæde sig til …

– Nyrestaureret trykmateriale, så hver eneste side fremstår præcis, som den gjorde i de allerførste franske udgaver
– Ny dansk oversættelse for første gang i 50 år, der bringer dialogen i overensstemmelse med og giver den samme omfang som den originale tekst
– Trykt på delikat retroagtigt papir, så farverne fremstår, som det var tiltænkt
– Fyldigt, rigt illustreret og helt nyudarbejdet ekstramateriale i hvert bind om seriens tilblivelse med mange aldrig før sete illustrationer og dokumenter
– Større format end nogen sinde: 24 x 32 cm
– Ni store samlebind i solid indbinding


INFO …

Bogen, der er på 160 sider i hardback,  måler 24 × 32 cm. Bogen har en vejledende pris af 398,-