NYE TEGNESERIER: “Blueberry: De samlede eventyr 6”

Forlaget har netop sendt det sjette samlebind med Blueberry i handlen. Dette sjette samlebind i “Blueberry – De samlede eventyr” indeholder fire af seriens mest skelsættende album: Lovløs, Angel Face, Brækket Næse og Den lange march.

Køb tegneserien hos SAXO: KLIK


Om tegneserien skriver forlaget …

Ekstramaterialet fortæller denne gang blandt om, hvordan Jean Giraud på toppen af sin karriere som klassisk westerntegner for alvor slap sit alias, Moebius, løs og var med til at revolutionere tegneserien som udtryksform, hæve ambitionsniveauet til hidtil usete højder og gøre tegneserien voksen for alvor – altimens han som Jean Giraud ubesværet fortsatte med at tegne Blueberry. 

Læs eller genlæs for eksempel det enestående album ”Angel Face”, kendt som et højdepunkt i Giraud/Moebius’ såkaldte ”store blomstringstid”. Eller albummet ”Brækket Næse”, som Giraud selv anså for at være et af de mest tilfredsstillende album i hele hans karriere, idet han dog også udtalte, at hvis han var fortsat ad sporet med så ciselerede persontegninger og scenerier med lige så stor præcision som her, ville han være endt med at lave kobberstik.

INFO…

Skrevet af Jean-Michel Charlier
Tegnet og farvelagt af Jean Giraud
Oversat af Søren Vinterberg
216 s. i farver, indb. 24 x 32 cm
ISBN 9788770858830