NYE TEGNESERIER: “Buddy Longway – Den samlede saga 3”

Den 20. januar udgiver Forlaget Cobolt bind 3 i samlebindsserien om Buddy Longway – det er en god start på 2022!

Køb tegneserien hos SAXO: KLIK


Om tegneserien skriver forlaget …

Dette tredje samlebind om Buddy Longway og Chinook indeholder historierne De første jagter, Den hvide hingst, Hævnen og Kaptajn Ryan. Serien følger parret, der forsøger at leve i fred, kærlighed og samdrægtighed på prærien øst for Rocky Mountains i sidste halvdel af 1800-tallet. I begyndelsen alene, men snart også sammen med deres børn, Jeremie og Kathleen.

De vidunderligt smukke omgivelser fylder dem med lyksalighed, men naturen kan også være barsk og uforudsigelig – og både flora og fauna er med til at forme deres tilværelse og give dem respekt for alt levende. لعبة روليت اون لاين Det gælder såmænd også mennesket, selvom periodens store krige, brutale militærfolk, ubefarne nybyggere og grådige guldgravere sætter den hvide pelsjæger Buddy, siouxkvinden Chinook og deres to børn på mange prøver.

Sagaen om Buddy Longway og Chinook er et stort anlagt eventyr om samhørighed, solidaritet og medfølelse. Selv gennem usympatiske medvirkende får læseren et nuanceret syn på de mekanismer, der styrer menneskets tilværelse. لعبة الروليت في العراق Kort sagt en medrivende rejse på sporet af livets glæder, sorger og mangfoldighed, skildret med ømhed og kærlighed i et mageløst billedsprog – indledningsvis i en noget karikeret stil, senere i en mere realistisk stil med bløde penselstrøg og varme naturfarver. لعبة على الانترنت

Derib undgår med sit episke, filmiske billedsprog og sin eminente fortælleteknik at styre uden om sentimentalitetens grøfter og banaliteternes afgrunde, men alligevel formår hans medrivende tegneseriesaga at berøre læseren dybt. 

INFO…

Skrevet, tegnet og farvelagt af Derib
Oversat af Jens Peder Agger
224 s. i farver, indb.
24 x 32 cm
ISBN 9788770858342