NYE TEGNESERIER: “Den store Asterix 9: Byplanlæggeren – Cæsars laurbær”

Så er samlebind nummer 9 med Asterix & Co. i handlen! Den store Asterix 9 indeholder de to klassiske historier Byplanlæggeren og Cæsars laurbær samt et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale på 60 sider om, hvordan Goscinny og Uderzo skabte tegneserien, sjove detaljer fra serien, persongalleriet, livet i Romerriget og meget mere.Asterix-historierne bringes i den originale rækkefølge, som Goscinny og Uderzo skabte dem. 

Køb tegneserien hos SAXO: KLIK


Om tegneserien skriver forlaget …

Om Byplanlæggeren

Cæsar indser, at han ikke med magt får de gæve gallere i landsbyen højt mod nord til at overgive sig. I stedet vil han tvinge dem til at acceptere den romerske civilisation ved at rydde den omgivende skov og opføre en romersk by. Til at gennemføre den storslåede plan hyrer han arkitekten Designius og iværksætter en stor reklamekampagne, der skal lokke romere til at bosætte sig højt mod nord i Urbanus-byen.

Det lykkes Miraculix på udspekuleret vis at forhindre rydningen af skoven – men da gallerne indser, at det kommer til at gå ud over slaverne, må de i stedet prøve at få det bedste ud af situationen. Ingen har imidlertid tænkt på, at de romerske tilflyttere er overmåde begejstret for “de vilde barbarer” …   

Om Cæsars laurbær

Under en eksalteret middag hos Godemines bror, Homøopatix, i Lutetia ender Majestix i et gevaldigt skænderi med sin svoger – og kommer til at love ham noget praktisk taget umuligt: At han vil servere en middagsret krydret med selveste Cæsars laurbærkrans hjemme i landsbyen!

Asterix påtager sig modstræbende sammen med Obelix at rejse til Rom for at få fat på laurbærkransen. Men hvordan pokker kommer man ind i Cæsars enorme palads – og hvordan finder man laurbærkransen derinde? Måske ved at sælge sig selv som slave eller involvere sig med Roms underverden?

Den store Asterix er den ultimative luksusudgave af Goscinny og Uderzos populære tegneserie i større format end nogen sinde før og i solid indbinding med stofryg, guldpræg og relieflak. Der udkommer fremover tre nye bind af Den store Asterix hvert år.

INFO…

Skrevet af René Goscinny
Tegnet af Albert Uderzo
Tegneserierne oversat af Per Då
Ekstramaterialet oversat af Søren Vinterberg og François-Eric Grodin
160 s. i farver, indb.
24 x 32 cm
ISBN 9788770859332