NYE TEGNESERIER: “Franka 24: Operation Rovmord”

Forlaget Cobolt har netop udgivet “Franka 24: Operation Rovmord”, der er fortsættelsen og afslutningen på “Franka 23: Geheim 1948”. 

Bogen kan købes hos SAXO: KLIK


Om bogen skriver forlaget …

Da den ludfattige Kay Blakovsky to dage efter sin 18-års fødselsdag i 1941 flygter fra en udsigtsløs fremtid i Montana til Californien til Los Angeles til Hollywood og den amerikanske drøm – aner hun ikke, at hun snart vil blive kendt som Nylon Legs.

Hun ved heller ikke, at hun vil forelske sig i general Robert F. Bright II, kendt som The Wall Street General, for hvem penge ikke er noget problem – i hvert fald indtil Anden Verdenskrig slutter. Eller at hun vil blive vidne til landsforræderi og en morderisk forbrydelse, der kommer til at trække blodige spor helt frem til vore dage.

Den 4. marts 1950 lægger Kay Blakovsky hele sandheden om 1948’s største forbrydelse i en forseglet kuvert. I årtier er kuverten fuldstændig glemt, men nu sidder Franka i en mørk grotte på Gran Canaria med den sande historie om ‘Operation Rovmord’ i sine hænder.

INFO …

Bogen, der er på 48 indbunde sider i farve,  er oversat af Naja Møllmann-Ibsen og måler 22,5 × 28,5 cm. Bogen har en vejledende pris af 178,-