NYE TEGNESERIER: “Gammelpot 10: Smugler-borgen”

Jeg er ude i god tid med denne tegneserienyhed, men da det altid er godt at have noget at glæde sig til, får I den nu!

Den 23. januar udgiver Forlaget Cobolt bind 10 i serien om Gammelpot og hans magiske vadsæk! Denne gang er vi nået til fortællingen om smuglerborgen…

Om bogen skriver forlaget …

Under et voldsomt stormvejr finder Gammelpot ly for natten hos den gæstfri og retskafne fisker Jens Klavsen og hans familie. Familien anklages af den lokale hertug for at stå bag en række mystiske smuglerier langs kysten.

I vandkanten ligger ruinerne af en gammel romersk fæstning, og Gammelpot opdager hurtigt, at der foregår noget mystisk i vandet. Men havet kan være lumsk, og pludselig er Gammelpots vadsæk forsvundet i bølgerne – og snart falder han selv i kløerne på de rigtige smuglere!

Hvordan kan han nu hjælpe Jens Klavsen, hans rare kone Katrine og deres søde børn Per og Grete med at blive renset for de falske anklager?

Gammelpot 10: Smuglerborgen indeholder også kapitlet Gammelpots Skatkammer. Her fortæller forfatter Thom Roep blandt andet om, hvordan et undseligt maleri af en gitterport førte til smuglerhistorien, og hvordan en romersk hærføres fort kom til at spille en rolle i den.

INFO …

Bogen, der er på 56 indbunde sider i farve,  er oversat af Edith Månsson og måler 22,5 × 28,5 cm. Bogen har en vejledende pris af 198,-