NYE TEGNESERIER: “Gammelpot 9: Festen på Falkensten”

Forlaget Cobolt udgiver den 4. juli det niende bind i serien om Gammelpot … den lille, godmodige mand med den magiske vadsæk.

Albummet kan købes hos SAXO.com: KLIK


Om albummet skriver forlaget …

Gammelpot vil hjælpe en pige, der forsøger at flygte fra et jagtselskab. Det lykkes ikke, men som tak for hans indsats giver pigen Gammelpot sin pung. Da den livlige og legesyge unge mand Dukat dukker op, kommer Gammelpot på sporet af pigen. Han vil nemlig ikke modtage penge for at hjælpe – og vil derfor give hende pungen tilbage.

Sammen med Dukat og hans følgesvend, aben Mester Jakob, sætter Gammelpot kurs mod slottet Falkensten, hvor prinsesse Gwendoline skal giftes om få dage. Men noget er helt galt, for prinsessen er spærret inde, og hendes sande elskede er forsvundet. Kan Gammelpot mon stole på den mystiske Dukat og løse mysteriet?

I Gammelpots Skatkammer fortæller forfatteren Thom Roep blandt andet om den århundredlange tradition for maskeringer, udklædninger og hemmelige identiteter i eventyr, film, bøger og tegneserier.

INFO …

Albummet, der er på 56 sider i hardback, er oversat af Edith Månsson. Det måler 22,5 × 28,5 cm og har en vejledende pris af 198,-