NYE TEGNESERIER: “I hovedet på Sherlock Holmes: Den skandaløse billet 1”

Forlaget Cobolt har netop udgivet “I hovedet på Sherlock Holmes: Den skandaløse billet 1”, der er skrevet af Cyril Liéron og tegnet af Benoit Dahan.

Køb tegneserien hos SAXO: KLIK


Om tegneserien skriver forlaget …

Da doktor Watson stiller en simpel diagnose, viser den sig hurtigt at være alt andet end det … Et mystisk pulver på patientens tøj og en billet til en højst usædvanlig varietéforestilling overbeviser Sherlock Holmes om, at manden er offer for et spektakulært komplot. Detektivens mistanke styrkes af flere menneskers mystiske forsvinden og endnu flere sære billetter, der dukker op rundt omkring i London.

Doktor Watson beskrev ofte, hvad han forestillede sig, der foregik inde i Sherlock Holmes’ hoved, men han havde kun ord til rådighed. Her gennembores Sherlock Holmes’ hjerne visuelt, og vi følger sporene af den store detektivs ræsonnementer på en rejse tværs gennem hans forbudte verdens arkitektur. Selv tegneseriealbummets omslag er fysisk gennemboret, ligesom specialeffekter i tegneserien visualiserer mesterdetektivens forbløffende evner!

Cyril Liérons og Benoit Dahans helt ekstraordinære Sherlock Holmes-tegneserie i to bind har været en kæmpesucces i hjemlandet Frankrig og er allerede oversat eller under oversættelse til elleve sprog, selv om andet bind først udkommer senere i 2021. Alene i Frankrig er første bind trykt i syv oplag og har vundet adskillige priser, blandt andet for bedste tegneserie, bedste kriminaltegneserie og bedste omslag, og har været med i opløbet til adskillig flere, for eksempel de franske tegneseriekritikeres pris.

Andet bind udkommer november 2021

INFO…

Skrevet af Cyril Liéron
Tegnet og farvelagt af Benoit Dahan
Oversat af Ole Steen Hansen
48 s. i farver, indb.
24 x 32 cm
ISBN 9788770858670