NYE TEGNESERIER: “I’m every woman”

Forlaget Cobolt har netop udgivet Liv Strömquists “I’m every woman”. Cobolt har tidligere udgivet Strömquists anmelderroste “Kundskabens frugt”.

Om bogen skriver forlaget …

Hvem er historiens allermest provokerende boyfriend? Er Sting en lidt creepy fyr? Er alle børn højreorienterede royalister? Hvem er det, der skriger på Edvard Munchs maleri? Hvorfor skal man aldrig stole på en smilende hippie? Hvor er alle gudinderne blevet af? Var Einstein virkelig hjernen bag relativitetsteorien? Hvad skete der lige for Britney Spears? Hvad har kristendommens grundlæggere tilfælles med en flok 13-årige drenge? Hvordan hænger homoseksuelle ænder sammen med Ikea? Hvorfor var det, hele verden blev så splitterravende tossede på Yoko Ono? Og hvor passer Elvis ind i alt det her?  Find alle svarene i I’m every woman, hvor Liv Strömquist retter sin skarpladte satirepen mod mænd, kvinder og børn, og de forestillinger og fordomme der underkaster os alle. Mød skurke såvel som heltinder. Mød dig selv.

INFO …

Bogen, der er på 120 sider, er udgivet i hardcover og oversat af Kamilla Löfström. Den måler 17 × 23,5 cm og har en vejledende pris af 198-