NYE TEGNESERIER: “Jerry Spring 3”

Forlaget Fahrenheit udgav tilbage i juni det tredje bind i deres integrale-serie om “Jerry Spring”. Historierne er oversat af Per Vadmand, bogen er på 240 sider i farver og sort hvid, og den udgives i hardcover med en vejledende pris på 398 kroner.


Om bogen skriver forlaget …

Det vilde vestens store vidder og dramatiske historie er et paradis for fantasien. I 1954 tog Jijé livtag med genren, da han gjorde sin entré med Jerry Spring. Jijé var en genial mester med en glubende appetit på det grafiske. Hans tegninger lagde grunden til den europæiske albumtradition, og hans historier inspirerede efterfølgende generationer af forfattere og tegnere.

Nu præsenteres Jerry Spring for fuld styrke i sit rette sort/hvide element. Tredje bind i den komplette samling af den overdådigt tegnede og veloplagt fortalte westernklassiker bringer episoder fra 1958-1962 samt massevis af ekstrasider med interviews, korrespondancer og et væld af sjældent illustrationsmateriale.Dette bind samler episoderne “Fort Red Stone”, “Sierraens herre”, “Vejen til Coronado” og “El zopilote”.

OBS: I episoden “Vejen til Coronado” fra 1961 benyttede Jijé sin protegé Jean Giarud som assistent, en opgave, som gav ham erfaring i at tegne western, hvilket rustede ham til arbejdet med Blueberry-serien.