NYE TEGNESERIER: “Lucky Luke: Wanted Lucky Luke – Et ekstraordinært eventyr”

Forlaget Cobolt har netop udgivet “Lucky Luke: Wanted Lucky Luke – Et ekstraordinært eventyr”, der er skrevet og tegnet af Matthieu Bonhomme.

Køb tegneserien hos SAXO: KLIK


Om tegneserien skriver forlaget …

”I kærlighed er det alle mod alle. Den første, der kysser ham …”

Efter at være blevet overfaldet af en dusørjæger går det op for Lucky Luke, at nogen har sat en pris på hans hoved. Dusøren er høj – og der er tilsyneladende mange, der vil inkassere den.

Han når ikke at tænke nærmere over det, før han må hjælpe tre cowgirls i nød – som ikke er helt sikre på, om han er en gentleman eller en farlig forbryder, da han tilbyder at eskortere dem til byen Liberty med deres hjord.

Undervejs venter dem ikke så få overraskelser, for alle og enhver er åbenbart ude efter Lucky Luke. Da de når frem til byen, ender det hele i et inferno af  cabaretdans, saloonspektakler, gammelkendte skurke, kavaleriets ankomst … samt længselsfulde blikke.

Fem år efter sit første ekstraordinære eventyr med Lucky Luke, Manden der skød Lucky Luke, er den franske tegneserieskaber Matthieu Bonhomme (f. 1973) tilbage med et nyt storslået album om cowboyen, der er hurtigere end sin egen skygge. 

INFO…

Skrevet af Matthieu Bonhomme
Tegnet af Matthieu Bonhomme
Farvelagt af Matthieu Bonhomme
Oversat af Ole Steen Hansen
64 s. i farver, indb.
24 x 32 cm
ISBN 9788770858724