NYE TEGNESERIER: “Marshal Blueberry – den samlede krønike”

Marshal-Blueberry-forside-p - 2

Forlaget Cobolt har netop udgivet “Marshall Blueberry – den samlede krønike” … og tusind tak for det, kære Cobolt! Og hvis man er stor fan af Blueberry, så kan man allerede nu begynde at glæde sig til 2019, hvor forlaget begynder at udgive hovedserien i en “definitiv samlebindsudgave” – herligt!

Om bogen skriver forlaget …

Arizona, 1868. Mens han gør tjeneste på det legendariske Fort Navajo beordres løjtnant Blueberry af general Sherman til at trække i civil og fungere som marshal i Heaven. Den lille grænseby lever bestemt ikke op til sit navn og formodes at være centrum for illegal handel med våben, der involverer indianere, en rådvild borgmester og korrupte spidsborgere.

Marshal Blueberry er en fritstående fortælling, men alligevel en del af den samlede saga om Blueberry. Jean Giraud skrev selv manuskriptet, men overlod tuschpennen til sin ven William Vance, som tegnede to tredjedele af historien, før han gav stafetten videre til Michel Rouge, der har illustreret afslutningen – og som specielt til denne udgave har restaureret tegninger og farvelægning i sit kapitel.

MARSHAL BLUEBERRY er baseret på figurer fra hovedserien BLUEBERRY, men er ikke som sådan en del af denne. Begivenhederne udspiller sig i den samlede handlingskronologi imellem album 10 og 11.

INFO …

Bogen, der er på 144 sider, er udgivet i hardcover og måler 24 x 32 cm.


Marshal-Blueberry-forside-p